Gå till innehåll
För lärare

Integritetspolicy

Här kan du läsa om hur Future Minds behandlar dina personuppgifter och hur du kan begära att få ta del av dem.

Kakor

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator. Informationen i filen används till exempel för att underlätta användning av webbplatsen. Det finns olika typer av kakor. En permanent kaka ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

Future Minds webbplats använder kakor (cookies) som lagras på besökarens dator tillfälligt eller under en längre bestämd tid. Kakorna används dels för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen och dels för att till exempel generera besöksstatistik.

Future Minds webbplats använder kakor dels för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen och dels för att till exempel generera besöksstatistik, se tabell nedan. Future Minds lagrar inga kakor längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla dessa ändamål. Vid insamling av besöksstatistik anonymiseras besökarens IP-adress med hjälp av AnonymizeIP.

Förutom de kakor som Future Minds själva skapar kan kakor skapas av andra tjänster, till exempel av Google, Youtube, Facebook och Twitter, som vi använder på våra webbplatser (tredjepartskakor).

Kakor som används på futuremindssweden.se

Stänga av alla kakor

Den som inte vill acceptera kakor kan ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar till lagring av kakor eller informerar dig varje gång en webbplats du besöker begär att få lagra kakor. Genom funktioner i webbläsaren kan vanligtvis också tidigare lagrade kakor raderas. Besök din webbläsares hjälpsidor för mer information om detta.

Inställningar för kakor

Jag godkänner följande kakor