Gå till innehåll

Join us

Om du är intresserad av att samarbeta med oss för att rusta unga med kunskap och verktyg för en värld som håller längre, är du varmt välkommen att kontakta oss. Oavsett om du är elev, lärare eller en potentiell samarbetspartner ser vi fram emot att få höra från dig. 

Partnerskap och samarbete

Vill ni som företag, organisation, kommun eller annat samarbeta med oss? Att vara partner i Future Minds öppnar många dörrar för framtiden och möjliggör ungas input på reella hållbarhetsutmaningar. Våra partners breddas i sitt perspektiv och knyter nya band med framtidens beslutsfattare, arbetstagare och ledare. 

Förutom dialog med den unga målgruppen erbjuds du som partner konkreta förslag på lösningar till hållbarhetsutmaningar i er verksamhet, faciliterade hackathons med unga, statistik och underlag kopplat till er verksamhet, ungas input på er verksamhets hållbarhetsarbete, möjlighet att medverka i både studiematerial och case för elevens gymnasiearbete, ökad synlighet för er verksamhet, inkluderande i ett nätverk av partners som alla brinner för en hållbar framtid och mycket mer. Vårt partnerskap gynnar både samhället, eleven och också er verksamhet. 

Vi har en lång historia av goda partnersamarbeten med aktörer på lokal, regional och nationell nivå där våra partnerskap har varit enormt uppskattade av alla: både partners, lärare och elever. För att inkludera fler i vår vision möjliggör vi nu även för nya partnersamarbeten. Kanske är er verksamhet vår nästa partner i Future Minds?

Om du är intresserad av att samarbeta med oss för att rusta unga med kunskap och verktyg för en värld som håller längre, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bli en Future Minds-skola

Future Minds är ett kunskapsprogram för gymnasieskolor i hållbar utveckling och en plattform för samverkan och förändring. Med Future Minds kunskapsprogram blir skolan en inkubator för samhällsförändrande innovation. Genom att olika aktörer i samhället involveras i programmet bidrar det till att effektivt kompetenssäkra svensk arbetsmarknad i hållbarhetsfrågor. Programmet tillgängliggör aktuell forskning för unga och realtidsanpassar ingången till hållbar utveckling.

Programmet följer elevens alla tre år på gymnasiet och utgörs av tre moduler som tillsammans syftar till att ge en progressionsresa i lärande och öka elevers och lärares kunskap och färdighet kring hållbar utveckling under hela studietiden, med målet att ta eleven från grundkunskap till expertis i vår tids viktigaste frågor.

Som Future Minds-skola kan ni få ta del av vårt material och delta på våra event. Vill ni ansluta er till oss så kan ni fylla i kontaktformuläret längre ner på den här sidan. 

Kontakt
Caroline Bodin, Ansvarig skola & utbildning
caroline.bodin@futuremindssweden.se

Lediga tjänster

Just nu har vi inga tjänster ute. Men vi tar gärna emot spontanansökningar inför framtida rekryteringar. 

Skicka din spontanansökan till info@futuremindssweden.se

Glad folkmassa

JOIN US

Vill du följa med på resan mot en bättre framtid? Om du är intresserad av att samarbeta med oss för att rusta unga med kunskap och verktyg för en värld som håller längre, är du varmt välkommen att kontakta oss. Oavsett om du är elev, lärare eller en potentiell samarbetspartner ser vi fram emot att få höra från dig. Missa inte chansen att möjliggöra för nästa generation att skapa en bättre framtid! Fyll i kontaktformuläret här eller maila oss på info@futuremindssweden.se