Gå till innehåll

huvudpartners

En av dom viktigaste delarna i vår verksamhet är våra partnerskap och samarbeten som möjliggör och bygger broar mellan unga, näringslivet och civilsamhället genom vårt kunskapsprogram.

Aktuellt

SEB

SEB tror att entreprenöriellt tänkande är nyckeln till en hållbar värld och stödjer initiativ som skapar ett mer inkluderande samhälle. Därför är SEB partner till Future Minds.

Vårt partnerskap innebär att SEB deltar på våra event och gymnasieelever har möjlighet att skriva sitt gymnasiearbete baserat på en tematisk frågeställning som SEB har bidragit till.

LÄS MER HÄR

IKEA

Som ett av världens största möbelföretag vill IKEA möjliggöra för människor att skapa en bättre vardag inom planetens gränser. Som partner till Future Minds får unga vara med och utveckla IKEAs hållbarhetsarbete.

Vårt partnerskap innebär att IKEA deltar på våra event och gymnasieelever har möjlighet att skriva sitt gymnasiearbete baserat på en tematisk frågeställning som IKEA har bidragit till.

LÄS MER HÄR

samarbeten

Aktuellt

Fairaction

Fairaction är en ideell förening som arbetar för att få företag att ta ansvar för sin påverkan på människor och miljö. Fairaction granskar hur varor och tjänster är producerade och sätter press på företag att förbättra arbetsvillkor och betala levnadslöner.

Vårt samarbete innebär att Fairaction har bidragit med övningar och förslag på gymnasiearbete till vårt kunskapsprogram.

WWF

WWF är en helt oberoende och partipolitiskt obunden miljö- och naturvårdsorganisation som bildades 1961. WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen.

Vårt samarbete innebär att WWF har bidragit med övningar och förslag på gymnasiearbete till vårt kunskapsprogram. WWF deltar även på vårt event Sustainability Hackathon i år med sitt case "Matmakt och påverkan".

UNDP

UNDP är ett utvecklingsprogram av FN som finns på plats i 170 länder för att avskaffa fattigdom, minska ojämlikheter, främja fredliga samhällen och stötta länder att nå Globala målen till år 2030.

Vårt samarbete innebär att UNDP har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

Fairtrade

Fairtrade är en certifiering med syfte att minska fattigdomen och stärka människors inflytande och handlingskraft. Det gör Fairtrade genom att verka för en hållbar världshandel baserad på respekt för mänskliga rättigheter och omtanke om miljön.

Vårt samarbete innebär att Fairtrade har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

Naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som står upp för naturen. Naturskyddsföreningen sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt.

Vårt samarbete innebär att Naturskyddsföreningen har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

Amnesty

Amnesty International är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Amnesty International arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i framtiden.

Vårt samarbete innebär att Amnesty International har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

FN-förbundet

FN-förbundet är en ideell organisation och en svensk folkrörelse som arbetar med att föra samman individer och organisationer i ett gemensamt arbete för en bättre värld genom fredsarbete, utveckling och mänskliga rättigheter.

Vårt samarbete innebär att FN-förbunet har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

Demokrati100 år

Demokrati100 är en satsning för att öka kunskapen om tillkomsten av den allmänna och lika rösträtten tillkomst i Sverige 1918–1921 – om den historiska processen och människorna som skapade den.

Vårt samarbete innebär att 100Demokrati har bidragit med övningar till vårt kunskapsprogram.

VILL DU SAMARBETA MED OSS?

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten. Läs mer och kontakta oss via länken.

Join us