Gå till innehåll

Partnerskap & Samarbeten

I samarbete med Future Minds kan ni involvera unga i ert hållbarhetsarbete. För att unga ska kunna möta nya krav som framtidens ledare, kunder och medarbetare behöver de få rätt kunskaper och verktyg för att kunna påverka samhället i en mer hållbar riktning. Samhällsaktörer kan ansluta för att interagera med unga, dela kunskap, forskning och bidra med inspiration och samtidigt framtidssäkra sin verksamhet.


Om Future Minds
Future Minds är ett kunskapsprogram i hållbar utveckling för gymnasiet, där samhällsaktörer kan ansluta, interagera med unga, dela kunskap, forskning och bidra med inspiration och samtidigt framtidssäkra sin verksamhet. Vi söker modiga partners och samarbeten som vill involvera unga i sitt hållbarhetsarbete och samtidigt rusta dem med kunskap, inspiration och relationer.

Vill ni som företag, organisation, kommun eller annat samarbeta med oss?
Att vara partner i Future Minds öppnar många dörrar för framtiden och möjliggör ungas input på reella hållbarhetsutmaningar. Våra partners breddas i sitt perspektiv och knyter nya band med framtidens beslutsfattare, arbetstagare och ledare. 

Vi har en lång historia av goda partnersamarbeten med aktörer på lokal, regional och nationell nivå där våra partnerskap har varit enormt uppskattade av alla: både partners, lärare och elever. För att inkludera fler i vår vision möjliggör vi nu även för nya partnersamarbeten. Kanske är er verksamhet vår nästa partner i Future Minds? 

Aktuellt

Partnerskap – Näringsliv

Partners till Future Minds deltar på våra event, bidrar med innehåll till utbildningsmaterial och projektförslag.

Läs mer

Kommuner & Regioner

Vi samarbetar med kommuner och regioner för att accelerera lärande för hållbar utveckling i skolan, skapa relation med unga och nå målen i Agenda 2030.

Läs mer

Samarbeten & Nätverk

Utöver våra partnerskap samarbetar vi på en rad olika sätt med aktörer inom civilsamhälle och forskning och sitter med i flera nätverk.

Läs mer

Nuvarande partners & samarbeten

Läs mer om våra huvudpartners SEB och IKEA och samarbetsaktörer Fair Action, WWF, Nordregio, Kortspelet Klimatkoll, Supermiljöbloggen m.fl.

Läs mer

Event

Event är en del av vårt kunskapsprogram och når skolor över hela landet. Läs mer om våra event Sustainability hackathon och Future Minds filmfest.

Läs mer

Hey arbetsgivare

I och med att världen och arbetsmarknaden förändras i ett rasande tempo med grön omställning och digitalisering förändras behovet av kompetens. Har era framtida chefer och anställda den kompetens som kommer att vara avgörande för er verksamhets överlevnad? Det finns anledning att tvivla.* Läs mer om hur ni kan säkra er verksamhets överlevnad.

Läs mer

Se intervju med vår partner IKEA

Tina Hurtig och Annelie Strömberg, IKEA berättar om deras deltagande i eventet Sustainability hackathon.

Se intervjun