Gå till innehåll

Kommuner & Regioner

Vi samarbetar med kommuner och regioner för att accelerera lärande för hållbar utveckling i skolan, skapa relation med unga och nå målen i Agenda 2030.


BLI FUTURE MINDS-KOMMUN

Genom att sammanlänka och skapa gemensamma arenor där unga kan ha kontinuerliga kunskapsutbyten med näringsliv, civilsamhälle, akademi, myndigheter och beslutsfattare möjliggörs samverkan över gränser för att skynda på implementeringen av lärande för hållbar utveckling i skolan, göra unga till en aktiv partner och ge större kraft i den snabba omställning av samhället som krävs för att möta målen i Agenda 2030.

Nu söker vi kommuner och regioner som vill steppa upp sitt hållbarhetsarbete och visa att de satsar på framtiden. Genom att prioritera och involvera dagens unga kan vi tillsammans framtidssäkra morgondagens medborgare, arbetstagare och beslutsfattare.

I Future Minds kan kommuner bygga relation med sina unga medborgare, involvera dem i utmaningar och beslutsprocesser, stävja utflytt och stärka det lokala närsamhället.

Vi erbjuder upplägg för:

JUST NU

Sustainability Hackathon – Låt unga jobba fram lösningar på era hållbarhetsutmaningar! 
Kommuner, organisationer och företag kan delta med ett case i Sustainability Hackathon, en innovationstävling där unga får jobba fram idéer på lösningar till en utmaning i er verksamhet. Läs mer här.

Aktuellt

Nuvarande partners & samarbeten

Läs mer om våra huvudpartners SEB och IKEA och samarbetsaktörer Fairaction, WWF, Nordregio, Kortspel Klimatkoll, Supermiljöbloggen m.fl.

Klicka här