Gå till innehåll

NYHETER

Aktuellt

Regeneration week 2023 12-15 aug.

16-08-23
Eventet är en årlig 4-dagars hållbarhetsträff på Åland, Finland – För unga, sociala rörelser och hållbarhetsaktörer i Norden och Östersjöregionen och arrangeras av Regeneration 2030. Oscar Molander, ungdomssamordnare och Caroline Bodin, skol- och utbildningsansvarig hos Future Minds medverkade som workshopledare i flera moment.

Läs mer

Intervjuer med deltagare från Regeneration week 2023.

16-08-23
Under vår vistelse på Åland har vi hunnit med att intervjua både Johanna Stenback, VD på All things content Ltd, samt deltagarna Yana och Lennie som berättar om sin vecka och om workshopen som Future Minds höll på plats.

Läs mer

Future Minds på plats under Almedalen!

27-06-23
Future Minds är på plats med ungdomssamordnare Oscar Molander och partneransvariga Anna Sundström hela veckan! Vi avser att lyssna in intressanta seminarier och träffa massor av doers för att bredda perspektiv och fördjupa förståelsen för frågor relevanta för vår och våra partners verksamhet. Har ni tips på vilka vi bör träffa? Koppla gärna ihop oss! Eller är du på plats? Hör av dig!

Läs mer

Elias debattartikel vann supermiljöbloggens tävling

13-06-23
Gymnasieeleven Lucas Sundström som går andra året på Lugnetgymnasiet i Falun vann Supermiljöbloggens och Future Minds tävling med debattartikeln ”Klimatboven gömd mellan kniv och gaffel”. Läs mer om artikeln här.

Läs mer