Gå till innehåll

LADDA NER MATERIAL

Här kan ni ladda ner utbildningsmaterial och kommunikationskit!

Utbildningsmaterial

Inför ert deltagande i Sustainability hackathon är det viktigt att eleverna förbereds så att de kan delta aktivt och få ut det mesta av tillfället. Till det har vi sammanställt tre olika delar av förberedelsematerial. Elevhandboken är ett faktaunderlag för eleverna att läsa in sig på för att få koll på sitt case, temat, partner och kopplade utmaningar och globala mål. Lärarhandledningen innehåller praktisk information och övningar som hjälper er att forma starka grupper, repetera kunskaper i hållbarhet och öva färdigheter som behövs särskilt till ert case. Lärarpresentationen är ett komplement för er att kunna använda när ni ska visa och berätta för klassen vad de ska vara med om och när ni gör övningarna. Använd detta efter behov och egna förutsättningar men se till att era elever åtminstone har läst elevhandboken och gjort ett par övningar så att de är rustade och redo för hackathon!

Bli behörig

För att ladda ner material behöver er skola delta i Sustainability hackathon 2023. Är ni behöriga med lösenord? Klicka här. Har du inte fått lösenordet? Maila Caroline.

IKEA / WWF / UNDP / Region Gävleborg

Kommunikationskit

Förberett content till sociala medier för skolor laddas ner på den här sidan.
Vid frågor maila Jeanette Lindström, Kommunikatör – Jeanette.lindstrom@futuremindssweden.se

Aktuellt

Lärarpresentation Elevhandbok Lärarhandledning

Här kan ni ladda ner material inför ert hackathon med IKEA, WWF, UNDP eller Region Gävleborg. Har du inte fått lösenordet? Maila caroline.bodin@futuremindsssweden.se

Behörig? Klicka här.

Instagram

Här kan ni som skola ladda ner material anpassat för Instagram som ni kan sprida i era kanaler. Öppna zip-filen för att komma åt kitet! Kitet innehåller även instruktioner.

Behörig? Klicka här.

Facebook/Linkedin

Här kan ni som skola ladda ner bilder och texter anpassat för Facebook och Linkedin som ni kan sprida i era kanaler. Öppna zip-filen för att komma åt kitet! Kitet innehåller även instruktioner.


Släpps måndag 2 oktober.

Behörig? Klicka här.

Webb/Intrnät

Här kan ni som skola ladda ner material anpassat för er webbplats och intranät som ni kan sprida. Öppna zip-filen för att komma åt kitet! Kitet innehåller även instruktioner.

Behörig? Klicka här.

Affisch

Här kan ni ladda ner en affisch inför Sustainability hackathon. Kitet innehåller även instruktioner.

Behörig? Klicka här.