Gå till innehåll

Intervjuer med deltagare från Regeneration week 2023

Intervjuer på plats

Under vår vistelse på Åland har vi hunnit med att intervjua både Johanna Stenback, VD på All Things Content Ltd samt deltagarna Yana och Lennie. 

Johanna medverkade under Regeneration week 2023 och lyssnade in samtalen under workshopen som Future Minds höll i en av dagarna där unga mötte vuxna beslutsfattare i olika diskussionsfrågor som varit aktuella under veckan.

Hur var workshopen?

– Det fanns en ganska stor nervositet i båda grupperna, vilket överraskade mig lite, att man är så nervös för att möta varandra, också för att man är så ovan. Det kändes som att det verkligen uppstod en dialog och att alla kände sig hörda och bekväma, säger Johanna Stenback.

Under vårt samtal med Yana och Lennie förklarade att de båda har ett stort intresse för framtidsfrågor som Regeneration week arbetar med. 

Hur gick samtalet under er workshop?

– Det var intressant för vi pratade med personer som har en bättre förståelse för hur systemet fungerar, särskilt personer som arbetar med finansiering och sponsring. Som vad investerare är ute efter och vart dom vill stoppa in pengar, säger Yana Zlatanova, deltagare under ReGeneration week 2023.

Varför är du här?

– Jag har varit här tidigare år och jag känner att jag får mycket av att träffa andra som har samma öppenhet att prata om såna här frågor, det är en lättnad att kunna göra det, när man inte vill känna att man är den som pratar om jobbiga frågor, säger Lennie Jansson, deltagare och volontär under ReGeneration week 2023.

Eventet är en årlig 4-dagars hållbarhetsträff på Åland, Finland – För unga, sociala rörelser och hållbarhetsaktörer i Norden och Östersjöregionen och arrangeras av ReGeneration 2030.

Läs mer om våra event här.
Foto: Future Minds, ReGeneration 2030

Aktuellt

Mer om Future Minds event

Involvera unga i ert hållbarhetsarbete genom våra events! Här hittar ni information om våra event riktat till partners, samarbetsaktörer och kommuner.

Future Minds event

Kontakta teamet

Vill du komma i kontakt med någon från Future Minds? Se kontakt sida för mer uppgifter.

Kontakta oss