Gå till innehåll

Regeneration week 2023 12-15 aug

16-08-23

Om Regeneration week 2023

Eventet är en årlig 4-dagars hållbarhetsträff på Åland, Finland – För unga, sociala rörelser och hållbarhetsaktörer i Norden och Östersjöregionen och arrangeras av ReGeneration 2030. Oscar Molander, ungdomssamordnare och Caroline Bodin, skol- och utbildningsansvarig hos Future Minds medverkade som workshopledare i flera moment. Frågor som deltagarna diskuterade var b.la.

– What do we mean when we say system change? 

– How can governments/ municipalities/ institutions support youth lead movements? 

– How can we be more inclusive in our activism?

– Det är helt fantastiskt att få se så många samlade i brinn och engagemang för våra gemensamma framtidsfrågor! Vi har sett och tagit del av många spännande och viktiga samtal och input från unga och vuxna från hela Norden och Baltikum och åker hem tacksamma och stärkta med varma hjärtan. Nu kör vi – tillsammans! 

Säger Caroline Bodin, skol- och utbildningsansvarig, Future Minds som tillsammans med Oscar Molander hållit i workshops under ReGeneration week 2023 av ReGeneration 2030.

Läs mer om våra event här.
Foto: Future Minds

Aktuellt

Mer om Future Minds event

Involvera unga i ert hållbarhetsarbete genom våra events! Här hittar ni information om våra event riktat till partners, samarbetsaktörer och kommuner.

Future Minds event

Kontakta teamet

Vill du komma i kontakt med någon från Future Minds? Se kontakt sida för mer uppgifter.

Kontakta oss